Crossfit i Karlskrona

Det gäller att utmana sig själv ibland och rent träningsmässigt var det ett tag sedan jag gjorde det. Idag bokade jag därför in mig på ett pass på Crossfit Karlskrona. Som vanligt struntar jag i om alla andra är galet tränade och inte jag… Bäst att köra racet bara, kämpa, överskrida gränser och lära från de erfarna!

Dagens WOD såg ut enligt följande:

Tabata Row for cal (Rodd i maskin)
Airsquats (Djupa knäböj utan vikt)
Pullups (Chins)
Ringdips (Dips i ringar)
Handstandpushup (Stå på händer och göra armhävningar)
Allt gjordes i Tabata-form så 20 s max följt av 10 s vila x 8 på varje station

image

Och nej. Jag kan såklart varken göra chins, dips i ringar eller armhävningar när jag står på händer… (till en början var jag skeptisk till om jag ens kunde stå på händer) Men det gick bra ändå! Kribba som höll passet var bra på att skala ner övningarna och visade flera alternativ, fast där alla övningar var början till den riktiga, så jag tillslut ska kunna göra alla de där konstiga lita galna sakerna. Hur bra som helst!

Chins gjode jag med gummiband, dips likaså och istället för att stå på händer och göra armhävningar hade jag (och flera med mig) benen på en hög låda. Så himla kul! Och jag är dödstrött i mina muskler nu. Trots det är jag väldigt taggad att lära mig på riktigt, jag vill med kunna göra dips i ringar! Snart så… Lokalerna är helt nya och väldigt fräscha. Grått och rosa och med mjukt golv. I like!

Dessutom har jag fixat ett gratis specialpass åt oss i Team Militärmamman torsdagen den 9 januari kl 19.30. Vill du hänga med måste du anmäla dig till mig! Gör det!!

One thought on “Crossfit i Karlskrona

  1. Fasen vad det låter kul! Ett av mina mål är handstående pushup, svårt att veta hur man börjar bara, men det är väl bara att börja 🙂
    Många tar sig utanför sina boxar numera, det är kul och inspirerar till att själv ta sig ut genom dörren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *