Den där med att känna sig oslagbar!

image

Idag är jag stolt! Över mig själv. En härlig känsla av glädje, lycka och lite av en lättnadens Suck någonstans inom mig.

Jag läser sedan fyra år tillbaka programmet för Ledarskap och Organisation vid Linnéuniversitetet på halvfart. Idag har jag lämnat in och godkänts på den sista delkursen på programmet.

Det här är fyra år av intressanta ämnen, massor av ny kunskap, nya vänner, avkoppling från det vanliga livet som rullar på, djupdykning i spännande litteratur, nya erfarenheter och emellanåt lite slit i håret, minst sagt. Men det är det värt! Jag kommer fortsätta att läsa ytterligare två år för att få en fil kand i sociologi. Tjoho!!

Under dessa fyra år som jag studerat halvfart har jag även arbetat heltid, startat upp mitt eget aktiebolag, drivit enskild firma och fött barn! Dessutom har jag högsta betyg i nästan alla kurser. Så jag är stolt över mig själv idag! Och över alla andra härliga, smarta och kompetenta studiekamrater som jag har fått förmånen att lära känna.

image

Jag vet att jag nyligen hashtaggade #uppsatsjävel och sa att jag kanske aldrig mer ville skriva uppsats…  Visst är det lustigt, men just idag känns det som att jag är redo att forska!

Ordet omöjligt kan omöjligt användas om framtiden!

image

Tack tjejer för fyra coola år! Vi ses igen till hösten!

4 thoughts on “Den där med att känna sig oslagbar!

  1. Visst är det härligt att känna sig klar med och bäst på nåt 🙂
    Jag hoppas att jag får fortsätta mitt jobb i höst, göra mer och bättre och liksom visa mer vad jag kan. Det här halvåret som mest känts som en prövning har ändå visat mig att jag kan och att jag har stöttning i arbetsgruppen (från en del håll iaf). Jag har insett att min startsträcka är lång, sisådär en 5, 6 månader och nu vill jag bara köra!

    • Verkligen!
      Jag hoppas med du går vara kvar!! Och det tar tid att komma in på en ny arbetsplats! Håller tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *