Det kom två(!) paket…

Ja, för jag har vunnit i TVÅ tävlingar! Gött!

Det första var mössan till Elise från Min mössa. Rosa och fin låg den där i brevlådan igår och den passade perfekt, såklart!

Vinnarmössan från Min Mössa!

Vinnarmössan från Min Mössa!

Den andra paketen var från Rebecca. (rebeccabloggar.blogspot.com) Jag röstade på henne i en tävling där hon kunde vinna massor av ekologiska produkter – och hon vann! Så av oss som röstade på henne lottade hon ut fem stycken som fick var sin av de produkterna hon själv vunnit. Gulligt av henne, tycker jag! Och jag var en av de fem! På posten kom ett paket med ekologiska cashewnötter. Perfekt! Det äter jag ju varje dag!

Den ekologiska vinsten från Rebecca!

Den ekologiska vinsten från Rebecca!

2 thoughts on “Det kom två(!) paket…

  1. Så himla fin mössa (men allt klär ju en skönhet eller hur?)!

    Jag visste inte att du åt cashewnötter varje dag, hade redan gjort i ordning paketet när jag läste det på din blogg! Men jag kände på mig att du gillade nötter. Det gör jag med men äter mest hasselnötter och mandlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *