I ❤ yoga!

En av de bästa sakerna med yoga är att man kan yoga överallt och närsom helst. På tisdagasmornar erbjuds ett instruktörslett yogapass på mitt jobb. En härlig start på arbetsdagen!

image

I veckan har jag sovit över hos min mormor. Hon har lite mer möbler och saker på mindre yta än vad vi har hemma hos oss. Men ett yogapass fanns det plats för utan problem! Att fånga tillfället, helt enkelt!

image

Andra saker som jag älskar yoga för är det fokus den ger mig. Ett par andetag och jag är i min egen värld, utanför tankar, känslor och alla att-göra-listor i världen. Ovärderligt!  Yogan utmanar både min rörlighet och styrka. Den får mig att vilja mera, att vilja utmana min kropp att vara i balans både fysiskt och mentalt.

I ❤ yoga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *