Jag går igång på ordning och reda!

Igår tog både jag och Militärpappan ledigt och hann med en massa saker som legat på väntelistan ett bra tag nu. Som att åka till sopstationen med halva garaget, lämna in bilen för lite fix, ringa tusen samtal om fönsterbyte, villavärdering och larm, lämna in ringarna för gravyr och sortera räkningar och andra viktigheter i olika pärmar. Herregud vilken effektiv dag!

Angående det sistnämnda, att sortera papper i olika pärmar, bakom register och alldeles egna flikar uppmärkta för specifika ändamål… Åh, vad jag fullkomligt älskar det! Såhär är det: Jag går igång på extrem ordning och reda. Punkt. Jag kan stå i flera minuter och bara titta på de olika pärmryggarna och känna mig underbart tillfredsställd! Nog om det…

På kvällen åkte Militärpappan med militärpolarna på årets första fisketur som varar hela helgen och han väntas komma hem igen först på Söndag kväll. Själv hade jag tre brudar på besök och vi åt en god middag, spelade spel och snackade skit. Mycket trevligt!

Idag har jag målat två träfåtöljer som jag håller på att piffa till, fikat med två vänner vid två olika tillfällen (alltså jag fick äta kaka dubbla gånger…), pötat lite i trädgården och tagit det allmänt lugnt.

I morgon väntar en lika kravlös och härlig dag! Snart ska jag sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *