Jul, yoga, barn och bus

Vi har haft en fin jul och ett härligt avslut på året. Julen firade vi i Högsby med Militärpappans familj och nyår med min syster. Jag har verkligen släppt allt annat över julen och vi har varit tillsammans mycket i vår lilla militärfamilj. Mysigt!

image

Min yogamatta fick såklart hänga med till Högsby och jag har passat på att yoga varje dag. Så härligt!

image

Jag fick möjlighet att använda Yogobe gratis i två veckor och älskar utbudet det ger! Lärde mig bland annat att lyfta mig själv såhär. Roligt och utmanande för det är bara en bit på väg mot nästa asana där benen ska ut i sidan, men det klarar Jag bara en kort sekund i dagsläget, så jag tränar vidare.

image

På nyårsafton åkte vi till idrottshallen på jobbet hela familjen och barnen busade, spelade boll, gick balansgång och tränade kullerbyttor med  Militärpappan som var förkyld medan jag körde ett pass funktionell cirkelträning med en medicinboll och en plint. Träningsvärken i bröstet varade o tre dagar. Ajaj…

image

I mellandagarna var vi i Eringsboda på Kolshults ponnybus och red shettisar i skogen. Barnen älskade det och jag har fått så många frågor så jag skriver ett eget inlägg om det. Här har vi Tilia på ponnyn Max.

image

I Högsby träffade vi även Militärpappans släkt och grillade korv, drack glögg och busade bland alla barn och hundar. Supermysigt! Nu är de sex sysslingar mellan 5 veckor och 5 år.

image

Barnen på julafton. ❤

Fler bilder finns på Instagram, som de flesta av er säkert sett: @militarmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *