Löpning och yoga

image

Efter jobb, lunch med mormor och lite jobb till kom jag hem till en startklar familj som var packade, insmorda och redo att ge sig ut på sjön. Kylväskan var packad och Militärpappan hade bakat pizzabullar, för övrigt fantastiskt goda, som vi åt när vi väl hittat lä på en klippig ö i skärgården strax utanför Senoren.

Väl hemma igen läste jag för Elise och sa godnatt till Tilia sedan kom Läkaremamman hit och vi sprang en runda tillsammans i den varma sommarkvällen. Tungt idag, men överkomligt och ganska roligt! Kul att prata med henne såklart!

image

Hemma tränade jag yoga en stund och det känns så bra just efter ett pass när jag pustat ur ordentligt. En rejäl stretch för både rygg, bröst och höfter!

För ovanlighetens skull kollade vi på tv. Eller ja, på Play, ytterligarecett avsnitt av serien Our Girl. Sjukt bra och verklighetstroget tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *