Mildare förkylning

Förkylningen nådde nog sin kulmen den där natten och efterföljande två har varit mycket bättre. Phu! Min mamma sov här natten till igår och i natt har Elise och jag sovit hos min faster. Vi har inte behövt störa någon av dem, men ändå skönt att inte vara ensam och såklart trevligt med lite sällskap!

Dock är hon förkyld fortfarande med mycket snuva och en del hosta. Jag sprayar frenetiskt med saltlösning, suger lite snor emellanåt och på natten sprayar jag även ett par, tre gånger med avsvällande nässpray. Hon sover med lutning på  sängen och med hjälp av en stor kudde och det funkar bra. Visserligen hade jag vidtagit alla dessa åtgärder redan före den otäcka natten, men hoppas att den inte upprepas på länge…

Idag kom Militärpappan från Halmstad och med sig hade en en present till Elise, en Sackosäck. Så perfekt! Hon fredagsmyser framför Idol just nu med sin mjuka trasa och verka ha det härligt!

Fredagsmys i sackosäcken

Fredagsmys i sackosäcken

Mys

Snutten är med!

7 thoughts on “Mildare förkylning

 1. Jag har ju bara sett dig på kort i din blogg men oj vad lika ni är. Mysigt med sackosäck. Cebastian har en också och man kan sätta de i den så har de lite stöd fast de sitter upp. Skönt att förkylningen ger sig!

 2. Det ser ut som att lilla Elise har det hur bra som helst i sin present:-) Härliga färger det var på den.
  Saknade er igår, hoppas ni är pigga o krya till på måndag!!

 3. Hej!
  Tack för senast och tack för bullen! Det var så roligt att du tittade förbi.
  Stackars liten. Vad jobbigt för dig och henne. Här körs det med nässugen för fullt vilket inte alls är så poppis. Hoppas att hon kryar på sig.
  Vilken fin saccosäck. Vart har han hittat den? Vi är ute efter en sån till professorns nya rum.
  Ha det så bra och hälsa Svenne från oss!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *