Milen i höstsolen

image

Korta intervaller stod på schemat idag och jag snörade på mig skorna fast besluten att värma upp kroppen genom att jogga i tio minuter. Jag hade inte kommit långt innan jag kände att jag faktiskt mycket hellre sprang ett längre pass idag. Med lite tempo. När jag springer långt har jag medvetet ett väldigt lågt tempo vanligtvis.

Och det här med vad långt är, är ju otroligt subjektivt. På grund av min höftskada har jag som längst sprungit 8 km det senaste året (!) och det för ett par veckor sedan på Öland.

Idag sprang jag 10 km i 5.30-tempo. Det vill säga att milen tog 55 minuter. Jag kände mig pigg, ansträngd och jag kände av att jag hade växlar att leka med i steget. Jag fullkomligt älskar den känslan! 

Kontentan: lyssna på din kropp. Den vet bäst vad den behöver. Och som jag behövde det här!

One thought on “Milen i höstsolen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *