Morgoneffektivitet

image

image

image

image

image

image

Såhär har jag spenderat min söndagsmorgon. Elise och jag gick upp strax innan halv sju och tillsammans har vi städat kökslådor, bakat frallor och firat Militärfar. Dessutom har Elise hällt ut mjöl på golvet, röjt runt bland alla bestick, försökt tillsätta oönskade ingredienser i fralldegen och ätit ungefär en halvliter solrosfrön. Hon är en effektiv liten rackare!

8 thoughts on “Morgoneffektivitet

  1. Vilken snygg ordning i köket! Jag saknar våra utdragslådor (vi fick ta bort dem när de bytte skåpluckor – buhu) och redan nu efter någon enstaka månad är det kaos. Och jag är alldeles för lat och ointresserad för att strukutrera upp något som ändå inte får stå kvar. Vår A är nämligen extremt klåfingrig och går gärna in och hämtar sina flingor själv, vilket då innebär att hon såklart flyttar på allt annat för att se om det finns något godare som står bakom.

    Hoppas motivationen för veckan har återkommit! Min blåste bort när vi inledde med sjukstuga här.
    Kram

  2. Nu har jag bakat frukostbullarna! Jättegoda! Jag brukar göra liknande bröd men med habregryn och sirap! Å när jag ändå höll på blev det kladdkakemuffins å sortering av kökslådor och nu rengöringsmedelsskrubba skåpsluckor!! Är detta en diagnos??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *