Sjuk igen…

Här har vi en tjej med feber...

Här har vi en tjej med feber...

Idag fick Elise sin sista kur av medicinen mot förkylningsastman för den här gången och hon var varit på förskolan hela veckan. Allt har varit bra och idag hämtade vi henne vid lunch. Väl hemma sov hon tre timmar, som hon oftast gör på eftermiddagen och när hon vaknade kom Natalie och Melvin på besök. Vi åt middag och efter det en fantastisk vit chokladmoussetårta som Natalie hade med sig!

Elise var ganska gnällig, vilket inte är likt henne och hon ville knappt äta någonting. Jag tyckte att hon blev allt varmare och tog tempen på henne vid halv sex som visade strax över 39 grader. Hon fick en Alvedon supp och lite välling på det sedan somnade hon innan 18.00. Stackars lilla fian… Hoppas hon blir bättre snart!

Militärpappan åkte vid lunchtid på årlig fiskehelg med sina Militärkompisar, 35 mil bort… Drygt. Men roligt för honom, såklart!

Ikväll kollar jag på Idol och Skavlan, läser bloggar och kollar i mina tidningar jag prenumererar på (Mama och Fitness Magazine) men sällan har tid att bläddra i nu för tiden. Ikväll har jag det och det ska bli mysigt! Till detta en kopp te och en macka med räkost… i brist på fredagsgodis som jag inte hann införskaffa. Det får bli lördagsgodis istället!

Det är skönt att få vila lite när man inte mår bra. Här med Natalie och Melvin.

Det är skönt att få vila lite när man inte mår bra. Här med Natalie och Melvin.

6 thoughts on “Sjuk igen…

  1. Åh, jag kunde inte låta bli att gå in på din blogg när jag såg att du hade en dotter som heter Elise. Det är verkligen det finaste namnet som finns. Jag ville döpa min dotter till det men jag kunde inte övertala maken helt och hållet så hon heter bara det i andranamn!

    Hoppas att din fina Elise kryar på sig!

    • Tack! Jag tycker med om namnet Elise mycket! Min mamma heter det i andranamn. Det blir svårt att hitta ett fint namn till nästa Militärbebis, tycker jag. det ska vara fint och samtidigt gå ihop med Elise… Spännande!

  2. vilka vänner! ja utan vänner och bekanta och ni med era peppande inlägg på bloggen då hade detta med gry kännts ännu värre. Ja man önskar man kan ta deras jobbiga när dom är sjuka. Krya på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *