Skenet bedrar

Hummer, eller?

En badleksak i plast föreställande en hummer, trodde vi...

Men ack så fel vi hade.

Skendräktig

En liten ensam valp att ta hand om, tror Undra.

Hon bäddar och piper och skäller och piper och river och piper och letar och piper och gnäller och piper och vaktar och piper och skyddar och piper och gömmer och piper och är varsam och piper. Och PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPER, skrev jag det?

Snart, väldigt snart blir jag galen. Galnare.

6 thoughts on “Skenet bedrar

 1. om det är till någon som helst tröst kan jag medela att min katt håller på så varje kväll efter vi gått och lagt oss;-) Och har gjort så i över 8 år!!!!
  Vi är galna på henne!

 2. Å vad gott med Nickel, är det inget bästföredatum på dem?
  Den andra nickeln är jag allergisk emot.
  Väntar på att Keeta ska böjra löpa här snart men sedvanlig skendräktighet efter. Men som tur är så får hon aldrig några valpar, hon nöjer sig med bäddandet. Peppar peppar

 3. Å det där sitter ju i ett tag… Men jag tror man kan skynda på det lite genom att ta alla valpar hon skaffar sig. Och så öka motionen och minska massor på mat. Men det visste du säkert.

  • Nej, det visste jag faktiskt inte. Hon har inte varit skendräktig någonsin tidigare. Motionen visste jag. Ännu mera alltså. Håhåjaja… Drygt! Så det sitter i ett tag? Jaha, där ser man! =) Ska minska lite på maten då och se om jag orkar ta hummern ifrån henne. Min farhåga är att hon letar ihjäl sig och river sönder fler soffor eller nåt. (Hon har rivit sönder sin egen soffa) Tack för tipsen!

 4. Min kollega berättade om en hund hon kände, som hade en trasig gammal gummistövel och plastfisk som sina valpar. Placerade dem i knäet på besökare och la huvudet på sne till man klappade dem. Och slutade man fick man snabbt veta att det absolut inte var tillåtet. Då bet hon tag om handen och förde dem till sina små bäbisar

 5. haha! Oj, låter jobbigt! Hoppas inte det håller i sig ett bra tag utan att ni kan få lite lugnt hemma igen! Har inga erfarenheter kring det här, så kan tyvärr inte ge några goda råd! Kram Emma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *