Skogsbloggar

 

Under skogspromenaden

Under skogspromenaden

 

Igår kväll kom Militärpappan äntligen hem! Första gången på två veckor slappnade jag av ordentligt. Efter parmaskinka, melon och tre klunkar vin somnade vi gott i soffan båda två, även om Militärpappan tog på sig ansvaret att tömma vinflaskan.

Att slappna av har aldrig varit min grej och mycket riktigt vaknade jag förkyld i morse! Så idag kurerar jag mig med skogspromenad, sopsortering och totalsanering av tvättstugan för att få kroppen att förstå att jag inte alls slappnar av längre och på det sättet bli frisk. Träningsfrisk!

Nu bloggar jag från skogen, mest för att se om det funkar men också för att det typ är enda gången jag får ha min nya telefon för mig själv. Den är tydligen den coolaste på marknaden just nu, säger han teknikern, som pillar på den jämt. Han har erbjudit mig att ta över hans ett år gamla telefon så tar han hand om min i utbyte. Glöm det!

3 thoughts on “Skogsbloggar

  1. Underbar bild! Saknar tiderna då jag och hunden Beetha sprang i Högsbyskogarna.

    Instämmer gällande avslappning. Jag älskar fullt ös hela dagen, för att sedan stupa i soffa/säng. Då är jag så trött att jag kan ligga stilla och se film.

    Önskar Er en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *