Tisdagsyoga med perspektiv

image

Tisdag idag och jag började dagen med yoga på jobbet. Trots att jag varit ledig. Jag tycker det är underbart att alternera mina korta yogapass hemma med ett instruktörslett pass emellanåt. Det ger mig både inspiration och uthållighet, för det är sällan jag kör en timmes yoga i mitt vardagsrum.

Anna som höll passet idag är så bra på att ge olika svårighetsgrader på övningarna och idag var min största utmaning balansen i en viss asana. Allt var stabilt tills jag skulle försöka lyfta blicken mot min hand… Himmel, vilken utmaning! Jag tränar vidare.

Kände mig för övrigt ganska stark och smidig i ”pilbågen” som jag gör på bilden ovan. Tills jag på Instagram bläddrade förbi denna bild och kände direkt att jag har en klar utvecklingspotential!

image

Allt är relativt.

2 thoughts on “Tisdagsyoga med perspektiv

  1. ”Du har gjort allt det Du kan & allt det du ska”

    Det har jag lärt mej av min yogalärare. Släpp prestationen & känn dej nöjd med ditt yogapass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *