Träning vecka 47

Måndag: Promenad, 120 min 

Tisdag: Löpning, 28 min + bålstyrka 15 min

Onsdag: Styrka 50 min

Torsdag: Vila!

Fedag: Löpning, 28 min + bålstyrla 15 min

Lördag: Vila!

Söndag: Löpning, 42 min + bålstyrka 15 min

Kommentar: Äntligen helt frisk! Löpningen har känts fantastisk. lätt, lugn och rolig, vilket var mitt mål. Nästa vecka står tre nya löppass på schemat och minst ett styrkepass. På torsdag ska jag träffa min nya PT och tillsammans ska vi gå igenom mina mål, får se vad hon har för föslag! Jag längtar så!

Jag är inte jättebäst, men i alla fall bra mycket bättre än innan på att äta mera om dagarna. Nästa vecka ska jag verkligen fokusera på att äta var tredje timme.

Mina kläder sitter lösare och det märker jag framförallt på byxorna som både är större i midja och runt låren. Härligt! Äntligen lite resultat av allt slit!

4 thoughts on “Träning vecka 47

  1. Roligt att du tittar in på IBs blogg! Klart du får länka. Det vore roligt att ses vid juletider. Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska fira än.

    Däremot planerar vi att den 2 jan åka skridskor på Hagenässjön, grilla korv och sedan gå in i värmen hos IBs mormor/morfar och äta födelsedagstårta. Är ni i Högsby då, tycker jag ni ska vara med oss?!

    Ha en fin vecka. Må gott.
    Har militärpappan kommit hem än?
    Kram Mamma M och IB.

  2. Mina mål är att få en platt mage (ser fortfarande lite gravid ut, blir galen), gå ner fem-sex kilo och tajta till hela kroppen lite mer. Verkar som att jag inte kommer längre på egen hand, ska bli skönt med lite proffshjälp. Imorgon börjar det med fokus endast på kosten i en vecka, sen fokus på träningen. Jag är vrålpeppad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *