Träning vecka tre

Måndag: Löpning, 60 min

Tisdag: Löpning intervall (2×6,2×5,2x4min, 2min ståvila), 70 min, Promenad, 120 min

Onsdag: Promenad, 45 min

Torsdag: Styrka, 40 min + Promenad, 60 min

Fedag: Vila!

Lördag: Löpning,  30 min

Söndag: Styrka, 50 min + Promenad, 120 min

Kommentar: Denna vecka har jag tränat bra och ätit tillräckligt nästan alla dagar. Jag är nöjd med min insats, men saknar ett core-pass för att veckan ska vara komplett. Kanske lyckas jag få in det i veckan som kommer.

Sprang med löparklubben i Tisdags för första gången på över ett år! Jag låg sist, men fick min träning. Även om det känns sjukt jobbigt att vara där när jag är så långsam så vet jag att jag kommer att få resultat av träningen, jag kommer göra framsteg. När jag springer intervaller ensam har jag svårt att pressa mig till den nästintill smärtsamma gräns som jag gör när jag tränar med löparklubben.

Jag blir fortfarande yr vid vila efter hård träning, men det är lite bättre. Ser fram emot ytterligare en härlig träningsvecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *