En vecka på vift 

Efter herrejösses-rengöring och annat röj inför husförsäljning flyttade jag och barnen ut förra måndagen. Militärpappan drog iväg med jobbet en vecka och jag och barnen flyttade hem till Finaste grannfamiljen som också hade en Militärpappa på vift. Vi blev istället en ny familj med två mammor, fyra barn och tre katter. Funkade hur fint som helst! 
Lördagen spenderade vi på Tjurkö hos mina föräldrar där vi åt gott, hängde, sjösatte en båt och mest hade det mysigt. Söndagen bestod av kalas för barnen och under tiden passade Militärpappan och jag på att dricka kaffe och kolla in Mio. Där kunde vi i alla fall konstatera att vi inte gillar samma köksstolar. Allt du nåt! 

Vi var också ute på Trummenäs udde och kollade in Hem 1 som hade visning på tre fina villor. Tillräckligt för att drömma sig bort en stund. Jag avslutade den effektiva delen av dagen med att handlings-dejta med Militärmamman Sofia på Maxi. Bästa för att slå två flugor i en smäll! 

Nu är vi hemma igen och det känns otroligt skönt, trots allt! Vi har verkligen haft det fint hela veckan och är så otroligt tacksamma för vänner och familj som öppnat upp sina hem och hjärtan för oss. Men… borta bra, hemma bäst. Typ så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *