Happy hips med yoga

image

Jag blev tipsad om sidan Yogobe och deras träningsprogram och där fanns ju galet mycket att välja på inom yoga! De har just nu en kampanj där man kan prova på två veckors gratis träning och det bestämde jag mig för att göra! Toppen!

Det finns flera olika instruktörer att välja mellan och jag har bestämt mig för att köra yoga speciellt för mina höfter, varje dag under en veckas tid för att utvärdera hur det känns i min skadade höft. Johanna Andersson håller ett 15 minuter långt pass som heter Happy hips och det har jag kört nu i två dagar. Jag gillar det! Härligt att andas sig igenom den intensiva stretchen som uppstår i höften! Olalala…

Jag kör gärna lite längre pass men vet inte alltid hur mycket tid jag har och därför passar det väldigt bra att köra två stycken 15-minuterspass på raken. Eller tre om jag råkar få mycket tid!

Andas in och andas ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *