Avslutning på Landbron

image

Igår kväll åt vi på Landbron för att tacka av Målarfarfar för hans fenomenala insats under denna vecka när vi målat om huset! Vi har lite kvar men det känns överkomligt att klara av själva. Målarfarfarn målar fönster på några minuter utan tejp och utan att spilla en enda droppe. Yrkesskicklighet kallas det antar jag, som mest står häpet och tittar på.

Härmed är det också slut på mina enstaka dagar som hemmafru. Militärpappan tyckte annars att han snabbt kunde vänja sig vid att jag plockade undan tallrikarna från bordet, diskade, tvättade, städade, bakade, lagade mat och ropade när det var dags att äta igen. You wish!! Det kommer inte att beredas möjlighet att ha mig som någon hemmafru mer. Inte nu.

image

Girlsen kommer snart och jag vill ha sommarlov med dem! Jag vill åka båt, bada, pussla, leka, måla och kan till och med tänka mig att kolla på Frost om det regnar!

image

Maten på Landbron höll som vanligt hög klass! Ett ställe ni måste besöka när ni är i Karlskrona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *