Löpning på Öland

image

I veckan som gick var jag på Öland och jobbade med mitt företag Uppenbart AB. Jag fick en lucka på två timmar innan middagen och valde mellan tre saker:
1. Jobba åt mitt ”riktiga” jobb en stund. (Synd när jag är ledig)
2. Sova. (Jag var väldigt trött)
3. Träna. (Vet aldrig när nästa tillfälle ges )

Valet föll såklart på att träna! Jag ville ändå duscha innan middagen och man slösar ju inte en dusch bara sådär.

Jag bestämde mig för att springa till havet och jag visste att det var 4 km dit. Således lika långt hem. Jag har inte sprungit så långt på åtminstone ett halvår pga höften, men kände att det var dags. Jag sprang mestadels långsamt och var nästan lite ledsen när rundan var slut. Hade kunnat mala på i det tempot i några mil tror jag. Men det får bli en annan dag!

Det var otroligt vackert vid havet och middagen smakade säkert ännu bättre än den annars hade gjort.

2 thoughts on “Löpning på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *