Tempo!

image

Tjoho, här går det undan! Högt tempo på många plan i livet just nu. Kul, fartfyllt och emellanåt lite för stor utmaning att ens ta in allt. Men jag jobbar på det. Det viktiga är att njuta av det man är i, tycker jag. Och jag älskar högt tempo!

Härom kvällen sprang Läkaremamman och jag milen på timmen och pratade nästan oavbrutet. Höften kändes dock efter knappt tre kilometer men jag bestämde mig för att springa klart mina tio ändå om jag inte fick bautaont och det gick okej. Känner mig nöjd med att jag orkar springa och vill mer, men det kommer väl längre fram.

Idag var det hinderbana inomhus med kadetterna som gällde. Med vapenattrapper och det var ett tag sedan om man säger så! Men det var sjukt roligt, kräkvarning-jobbigt och det finns en stor risk att jag gått miste om fler hjärnceller under den timmen än under resten av dagen då vapnet slog i huvudet ett antal gånger under banans lopp… Bra träning som kommer att kännas imorgon!

Flera kvällar i rad har jag suttit med en hemtenta i sociologisk teori. Imorgon tror jag att jag vilar från den till förmån för fredsgsmys och häng med familjen. Jag ledig från mitt riktiga jobb imorgon och ska istället arbeta med Uppenbart AB där jag ska arbeta med en kunds ledningsgrupp. Kan bli en perfekt avslutning på en fartfylld vecka!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *