Tjejer är bäst och balkongfix

image

Vilken fin helg vi har haft, jag och mina tjejer! Idag käkade vi frukost på altanen och pratade länge om sommaren och allt vi vill hitta på då. För det kändes ju verkligen som sommar idag!

Vi drog iväg en sväng och med oss hem hade vi både korgstolar och blommor. Sedan fixade jag lite på balkongen utanför våra sovrum. Där kommer bli så mysigt när det är klart! Men eftersom balkongen ligger på övre plan, såklart, och endast nås genom att passera sovrummen så blir den lite otillgänglig. Jag vill ha en trappa ner till trädgården för att göra balkongen mer till en del av trädgården.

image

Golvet är lanserat i en gråblå ton och stenar ligger mot kanten för att jag tycker att det är fint! En matta gör det mer ombonat och så är den mjuk att gå på.

image

Detta är alltså ena halvan av balkongen. Det är lika långt åt andra hållet men den biten är jag inte klar med ännu.

image

När jag köpte korgstolarna till balkongen kunde dessa ursköna stolar få flytta ut i trädgården. Under päronträdet står de fint och här kan jag sitta för att svalka mig i skuggan under dagen och njuta av solen ljumna sommarkvällar.

På förekommen anledning har jag två notiser att komma ihåg inför framtiden, just idag:

1. Sluta dofta på allt: Jag tycker ju att saker och ting, typ tvättmedel, kryddor och sånt doftar så fantastiskt. Så där så jag liksom inte riktigt får nog. Så jag kör gärna näsan rakt i och liksom drar in doften i hela näsan. Idag var det en tepåse som lockade med sin doft. Jag gjorde som nyss beskrivet och har sedan dess nyst halvt ihjäl mig! Himmel, vilken skarp lukt!!

2. Åk alltid till soptippen med en till tjej: Militärmamman Sofia och jag var där idag med ett helt släp fyllt med grenar från häcken runt mitt hus, ni vet. Lite lättare att lasta på än av tyckte vi där vi stod och slet för att få av skiten. Fram kom en stilig karlakarl och erbjöd sin hjälp. ”Det ser lite tungt ut tjejer”, sa han till oss Militärmammor. ”Tycker du det ser ut som vi behöver hjälp”, frågade jag och han sa ja. Vi tackade och tog emot.

Jag säger ju det. Tjejer är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *