Träning på resande fot

Jag är, som vanligt, morgonpigg. Semester är inget undantag. Inte heller undantag för kvällströttheten som så ofta följer med morgonpiggheten. Kvällstrött som i att jag varje kväll har somnat innan barnen… men sen vaknar jag först av alla morgonen därpå! Då passar jag på att träna och på det sättet orkar jag vara en pigg och glad mamma hela dagen! 

Jag tränar ofta pass från FMTK, Försvarsmaktens Träningsklubb. Deras app är verkligen kanonbra och erbjuder många övningar utan redskap, precis så som jag brukar vilja träna och som passar sig utmärkt på semestern!

Och så yogar jag en del. Det var ett tag sedan jag yogade regelbundet tyvärr. Men havet och stranden och ensamma soluppgångar inbjuder verkligen till yoga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *