Semester vid Atlanten

Plötsligt blev det december och vi hade en resa inbokad i kalendern. Jag har knappt tänkt på den under den fartfyllda hösten trots att vi bokade resan redan i våras. Men nu är vi i alla fall här och vi körde på ett säkert kort, även fast det är lite tråkvarning på det, och tog samma destination och hotell som förra året. Vi var så nöjda och hittade ingen annanstans med de krav vi hade. Ungefär så. Vi är på Lanzarote, på Flamingo Resort och lever all inclusive-liv med galet mycket god mat, sandstrand, flera pooler, bamseklubb och hela köret. Passar oss perfekt just nu!

Elise och Militärpappan snorklar och Tilia leker med hajen Törnrosa som åkt med hela resan från Sverige…Tilia går på Bamseklubben och Elise, som är för stor för det i år, är med på @611 som är något liknande för barn mellan 6-11 år. Under tiden hängde Militärpappan och jag vid poolen med varsin bok, sen somnade jag en stund där i solstolen men vaknade abrupt när en blöt boll hamnade fel och träffade mig på magen. 

Annars är det poolen som är det coolaste just nu. Barnen badar hela tiden! Elise simmar obehindrat och Tilia likaså, fast med puffar på. Det är verkligen stor skillnad mot förra året då Elise knappt kunde hålla sig ovan vattenytan och Tilia skrek så fort en droppe vatten kom i ansiktet! 

Förra året hade vi strålande solsken hela veckan, men vädret levererar inte på samma sätt denna vecka. Oss gör det inte jättemycket och vi kan passa på att göra lite andra aktiviteter tillsammans. Oavsett kan vi gå runt i sommarkläder, bada och vila. En alldeles utmärkt semester alltså !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *