04.53

…Så dags var det tid att stiga upp för denna dag tyckte Elise och vägrade somna om. Själv höll jag på att spy för jag var så trött, men såhär två timmar, tre barnböcker, en vällingflaska och tusen leksaker senare känner jag mig helt okej ändå.

Idag kommer min fina vän Torsten hit och stannar tills imorgon. Det ska bli så trevligt att ses för det var ett tag sedan sist, närmare bestämt nästan två år sedan! Vi träffades på Militärhögskolan för ett antal år sedan och har hållit kontakten sedan dess.

Såklart måste jag visa honom den vackra staden Karlskrona som även idag verkar visa sig från sin allra bästa sida med klarblå himmel, strålande sol och glittrande hav. Kanske blir det en tur i skärgården med båt, en glass på Glaciären eller en tur runt Dragsö och Brändaholm till fots? Ett bad kanske skulle svalka, eller en tur runt en del av allt världsarv som finns i staden. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Så har han ju aldrig träffat Elise heller och det går ju inte direkt att undvika.

På tal om undvika och Elise så hittade jag henne här nyss. Det kanske skulle gått att undvika på något sätt. Phu! Mammas lilla sotare.

5 thoughts on “04.53

 1. Ojdå, det var tidigt! Tur att det är så ljust ute på morgnarna, känns inte riktigt lika hemskt att vara uppe då… eller?

  Skönt att du är igång med träningen igen, ser ut som du hade en bra vecka! Funkar kosten lika bra?

  Ha en härlig dag med din vän, vad roligt för honom att få träffa Elise!

  • Jo, kosten funkar fint. jag äter inte perfekt, men har heller aldrig ätit så bra, sammanhållande, någonsin tidigare.
   Ibland blir jag trött på att ha sån koll, alltså att verkligen förstå vad allt innehåller och hur bra eller inte det är för min kropp. Jag tröttnar på min kunskap ibland, men oftst är den bara bra! =) Själv då?

   • Hehe, jag förstår vad du menar med att man tröttnar på kunskapen! Men jag tycker det är jobbigare att så många inte vet, inte vill veta och inte ifrågasätter! Det går bra för mig med kosten, träningen är det svårare med eftersom mitt gym är stängt hela sommaren…

    Vi har bokat en resa till Los Angeles över jul och nyår, två veckor. Jag, E och Isak. Är ju ett tag kvar ännu men jag är redan nervös. 16 timmars flygresa och sen 9 timmars tidsskillnad. Med en 19-månaders. Om han är lika rastlös och får likadana utbrott som han får nu så tycker jag synd om de andra passagerarna…

    Men i alla fall, i L.A kommer det ju bli mycket skräpmat (det är ett av de främsta skälen till att E vill åka dit, att äta junk food!) och jag kommer inte ha någon större koll på vad saker innehåller, varken det jag äter eller det Isak äter. Men kanske är det bra för mig att få släppa kontrollen lite tänker jag. Det är det nog.

 2. MMm, det där med tidiga mornar vet jag allt om. Det är tråkigt om/när det gör så att man tvingas välja bort att göra andra roliga saker.

  Jag hoppas Ni trots en tidig morgon haft en fin dag. Karlskrona är vackert på sommaren.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *