2 promenader och 24 kanelbullar!

image

Efter en upptagen dag där jag bara ägnat mig åt andra bestämde jag mig klockan arton för att göra något som jag själv ville. Så jag tränade en halvtimmes yoga på min rosa matta och sedan gick jag en promenad. Jag råkade möta en kollega som jag inte sett på ett par veckor så vi gjorde sällskap en bit. Trevligt! Sen råkade Tuffbästis höra av dig och fråga om vi skulle gå en promenad så jag fortsatte när jag ändå var uppvärmd. Efter två och en halv timme var mina promenader slut för denna kväll! Inte ett enda sommarprat hann jag lyssna till men hade riktigt trevligt ändå! Det här med att prata med andra människor är underskattat!

image

I övrigt har jag bland annat bakat Militärpappans favorit: kanelbullar till eftermiddagsfikat. Det var uppskattat! Jag kände liksom att jag hade lite att ta igen efter att ha missat att kaffet tagit slut!! Herregud, typ det värsta en hemmafru i mina kläder kan ställa till med, antar jag! Näst efter att inte lossat fronten på badkaret och skurat där under eller så… vilket jag inte heller gjort såklart.

Snart är det färdigmålat här och vi kan återgå till normal rutin. Att en av oss inte är hemma alls. Hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *