31 år. Nu går det utför…

Morgonöverraskning!

Morgonöverraskning!

Militärpappan och Elise överraskade mig med paket och sång på sängen. Elise gav mig två paket och sa tack, för att sedan öppna dem åt mig, gullunge! När jag kom ner i köket väntade nygräddat bröd i ugnen som var fantastiskt gott! Efter en lång frukost packade vi ihop oss och gick över till Finaste grannarna där vi blev bjudna på fika och barnen lekte och hade roligt. Katten Simba var hemma och Elise blir helt salig när hon ser just katter så veckans totala lycka var gjord så fort hon fick se honom!

Den här gladfisen har precis fått syn på en katt

Den här gladfisen har precis fått syn på en katt

Elise fullkomligt älskar katter!

Elise fullkomligt älskar katter!

Under eftermiddagen kom den närmsta släkten och Tuffbästis på besök. Jag hade lovat mig själv att göra det enkelt för mig så jag hade bara bakat mini-semlor och morotskaka som jag bjöd på till kaffet och det gick ju alldeles utmärkt det med! Elise var på toppenhumör och lekte och sprang runt och jag försökte mest sitta stilla och ha det trevligt. Militärpappan och Tuffbästis roddade disk och Elise, tusen tack till er fina!

Kalasgott!

Kalasgott!

Jag har haft en väldigt trevlig och mysig födelsedag med underbara människor och fina presenter!

Trots att jag tagit det väldigt lugnt idag har jag haft himla ont i fogarna och i en ischiasnerv eller mer troligt foglossning fast även baktill som strålar ner i ena skinkan och låret. Ont har det gjort i alla fall så jag har haltat omkring här hemma och fick lov att gå och lägga mig och vila en stund när gästerna gått och det var undanplockat här. Och så somnade jag klockan halv åtta och vaknade igen vid nio… Jag känner mig mycket bättre nu och hoppas jag kan sova gott i natt!

31 år. 30 bekom mig inte men 31… och ont i kroppen, rundare än någonsin, otäck halsbränna med kräk som kommer upp i halsen så fort jag stoppar något i munnen, svullna fötter och ben och så kissar jag på mig om jag inte är beredd på en kraftfulll nysning. Ja, 31 är betydligt värre att fylla!

12 thoughts on “31 år. Nu går det utför…

 1. Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva, hipp hipp hurra hurra hurra hurra Grattis finaste Frida på 31 års dagen, 2 år yngre än moi =D. Fyller 33 i mars, så inte helt 2 då höhö

  Så göööööööööööött du bjöd på, var ju hur bra som helst att bjuda på, vaddå enkelt, det är ju bland de godaste fikabröden som finns =D

  Kraaaaamar, klart att du skulle bli uppvaktad idag på sängen och hoppas du får sussa göttit nu i natt, hoppas jag med får det, haft en lite offdag idag =(

 2. Hurra för 31-åringen! Jag fyller också 31 snart. Suverän årgång, eller hur?! 🙂
  Tusen tack för de fina orden! Jag kommer blogga betydligt mindre och mest om musik tänkte jag och hoppas du vill kika in trots det. Jag kommer såklart följa dig även i fortsättningen! Måste ju se hur bebisen ser ut och hur ni har det. Lämnar kanske inte kommentarer dagligen men du ska veta att jag har koll på er!

  Många kramar och jag hejar ju på när militärbebisen vill ut.

 3. Grattis! (om än i lite efterskott) Kan ju glädja dig med att de krämpor du upplever inte har med åldern att göra…. 31 år, det var tider det! Du är ju rena ungdomen 😉

 4. Grattis i efterskott! 31 år är ingen ålder! Jag är ännu äldre 😉 Men jag tyckte att det var hårdare att fylla 31 än 30 om jag minns rätt.

  Kram

 5. Åhh jag får också säga grattis i efterskott!!! Du verkar ha haft en mysig dag iaf. Jag fyllde 30 i slutet av 2011 så det dröjer än tills jag fyller 31 men jag kan redan förstå vad du känner… 😉
  Kram

 6. Ett stoooooooort grattis i efterskott!
  Trots krämpor så härligt att det var en bra dag. Och vilka semlor!!
  Du ska se att det går över i ett nafs 😉
  Tusen kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *