37 då och 36 nu

Jag har inte så mycket kort från förra graviditeten. Bloggen var mer anonym då och inte många bilder visades här över huvud taget. Men så hittade jag det här, från vecka 37.

Gravid vecka 37 med Elise. Kolla in mina svullna fötter! Jag var sjukskriven sedan flera veckor på bilden… För havandeskapsförgiftning. Cool kula i alla fall, måste jag säga!

Vecka 36

Vecka 36

Gravid vecka 36 med Militärbebis nummer två. Man ser inte mina fötter men jag kan säga att de inte är lika svullna utan med normala. Nästa vecka kanske jag klär på mig samma kläder som bilden ovan och ställer upp mig för ett liknande foto ur samma vinkel. Eller?

6 thoughts on “37 då och 36 nu

 1. Det är nackdelen med graviditeter på sommarkanten, jag var okcså galet svullen om fötterna förra gången. Eller ja, hela jag såg rätt så plufsig ut om jag ska vara hlet ärlig, men vattnet gör ju sitt till. Jag tycker du är jättefin!

  Sv: Hon kan nog i ärlighetens namn inte äta mer än hon gör. Stackarn är ju försatt i konstant paltkoma, för mat får hon. Så pass att hon sätter i halsen, kräks upp när det kommer för fort och får släppa taget och låta det i stort sett spruta. Och ändå exploderar jag. Men det känns tyvärr precis som att det är mjölkstockning på ingång, trots att jag försöka att lätta på trycket så mycket (men lite) jag kan. Ska testa att ställa mig i duschen nu och se om det går att låta det ”rinna” ut på något bra sätt – för annars kan jag nog glömma någon sömn inatt. Tur att man vet att det kommer att bli bättre snart…
  Jag lär i alla fall inte behöva amningsteet som jag fick med som smakprov från där jag beställde hallonbladen. Det var nämligen till öfr att stimulera. Och stimulera behöver jag inte.. 😉

 2. Ja det hade ju varit kul att se och att ha i framtiden.

  När Astrid var bebis bodde vi i en annan lägenhet som var stooor som attans. Men den var bara en 2a så därför flyttade vi till denna dom är hela 15kvm mindre men med ett rum mer. Även nybyggd i barnvänligt område ist för mitt i stan. Har också fått liten trädgård nu. Härligt! Men ja, mindre yta är verkligen en utmaning hihihii
  Kramar

  Btw kändes bra med tomaten även om man kände att fasen burgaren kan du väl peta i dig? Hahaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *