5 veckor kvar

Idag är det exakt fem veckor till beräknad förlossning. Jag hoppas på tre. (Hehe…)

Sjukt ont i ljumskarna har jag! Sådär så det är svårt att ta sig fram. I alla fall när när jag har suttit eller legat stilla en stund och sen reser mig för att ta mig någonstans. Och någonstans måste jag ju ta mig! Annars har jag bara legat här idag mest. Och suckat och jämrat mig. För mig själv. Militärpappan kommer om två veckor, med en mellanlandning i helgen som tur är! Vid lunchtid kom Vackerbästis förbi och tog ut Vackraste hunden på promenad. Jag insisterade på att få följa med. Sakta, sakta. Men gud vad skönt att få lite frisk luft!

Nu öser regnet ner och jag blir så tom på inspiration då. Kanske lika bra det! Satte mig på en stol och rensade ur fyra kökslådor. De är så fina nu! Sen fick jag lov att vila en stund till. Såhär känns det nog att vara gammal. Blivande Övermormor brukar säga till mig att det mesta är som vanligt, men att allt tar en himla massa längre tid när man blir gammal. Så känner jag nu. Kanske bra att öva lite. Gammal vill man ju gärna bli. Sen.

Hos barnmorskan visade proverna bra resultat idag och mitt tryck hade gått ner jättemycket! Jag blev hemskickad med fortsatt Vila på receptet. Jag vilar. Och dricker te. Och bloggar. Och rensar en och annan kökslåda. Och lyssnar på min nya radio. Den var billig och svårinställd, så får man in en kanal så får man lov att lyssna på den, tills man har tid och ork att lägga 30 minuter på att försöka byta. Men den är limegrön och jättefin!

4 thoughts on “5 veckor kvar

 1. Hej!

  Min syster skulle få sin lilla kommande fredag men ungen var lite ivrig och tittade ut igår – på mors dag… Så er lilla rackare kanske också hör till det ivriga slaget och kommer till världen tidigare än planerat…

  Ha det gott! Och grattis till giftemålet!!

 2. Grattis lite i efterskott!!!
  Hörde att det var ett trevligt bröllop.
  Skönt att ditt tryck blivit bättre och vila är inte så tokigt för inget blir sig likt efter graviditeten!

  Kram

 3. Det kom lite plötsligt att du har krämpor. Man blev ju nästan lite förbannad när du höll på och simma runt och cykla flera mil och det där för ett tag sedan när jag själv inte kunde sitta mer…

  Inte kul med ont. Hoppas det ger med sig och känns skönt med en promenad.

 4. Jag hade också ont i ljumskarna på slutet. Det var verkligen inte skönt. Men det försvann i samma sekund som Isak tittade ut, om det är till någon tröst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *