Aldrig banga!

Idag hade jag planerat in veckans första styrkepass och trots att jag skrivit med spritpenna i kalendern så var det väldigt nära att det inte blev av. Dealen var att jag skulle träna efter det att Elise somnat vilket hon vanligtvis gör vid sju, halv åtta. Ikväll somnade hon först vid halv nio! Och halv nio är toksent att tagga träning tycker jag. I alla fall när passet ska köras i källaren och inte på ett gym. Men, har jag bestämt mig så har jag bestämt mig – tillslut samlade jag mig och sa till mig själv att det inte fanns något alternativ – och så gick jag ner i källaren och körde hårt!

Och vilket pass sen! Jag hade nästan förträngt hur jäkla trött i kroppen man blir av riktig styrketräning, av att pressa sig lite hårdare och ändå maxade jag inte idag, inte på alla övningar. Jag är glad och nöjd över att jag skrev in passet med spritpenna och inte blyertspenna i kalendern!

Nu har jag både duschat och ätit och sitter i soffan med en kopp lakritste och bara njuter med tunga och trötta ben. Efter träningen åt jag en del turkisk yoggi blandat med en del kesella 1%. På detta hade jag cashewnötter, gojibär, katrinplommon och lite dinkelflingor. Det sover jag gott på! Vad har ni ätit till kvällsmat?

image

2 thoughts on “Aldrig banga!

  1. Vet du? Det spelar alltså ingen roll att klockan är halv elva nu. Jag SKA gå och planka helt enkelt, hur jäkla mycket det än tar emot. Sen är det natti natti. Och det är tur att du finns i mitt FB flöde, då kan jag klicka mig in när jag gör annat. Just nu hinner jag knappt läsa hos någon. Förstår inte vart tiden tar vägen nu. Jag som hade massa tid över tidigare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *