Andra starka mammor

image

Från att ha slitit mitt hår, i över nittio minuter, för att få Tilia att somna igår lämnade jag med varm hand över båda mina barn till min fina Faster och två av hennes barn, precis vid sovdags nu ikväll för att träna andra starka mammor.

Härligt att se nya ansikten på träningen och jag önskar dem grym träningsvärk imorgon! Hehe…

När jag kom hem var huset tyst och mina barn sov. Tio minuter hade det tagit att lägga Tilia. Tio minuter!

Ska det behövas en snart fyrtioårig trebarnsmorsa för att lägga mitt lilla barn? Kanske är detta ett tecken på att jag borde skaffa ett barn till?

Älskade ungjävel!

4 thoughts on “Andra starka mammor

  1. Minst ett barn till tycker jag att ni ska satsa på…. och Undra börjar väl bli lite till åren, lika bra att börja kolla upp en veimaranerkennel så ni kan förhandsboka ett par, tre valpar….

  2. finns en fin kennel på öland 😉
    ja jag vet inte helle vad som är ”fel” men vi har samma nattnings procedur som ni och när de igår kväll sa pof och alla sov vid halv 8 ja då vart det liksom ett antiklimax, vad gör vi nu? ha en skön halv helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *