Andra veckans resultat

När jag ställde mig på vågen i morse kände jag med ett uns av besvikelse att det här går sakta, sakta framåt. Sen mätte jag kroppen och bestämde mig för att vara nöjd med veckans resultat ändå. Det går ju åt rätt håll åtminstone! Fast med tanke på hur mycket jag känner att jag avstår från, så skulle jag gärna se att det gick i alla fall lite snabbare. Men, som sagt, jag är nöjd:

Midja: – 4,5 cm

Rumpa: – 3 cm

Lår: – 2 cm

Arm: +/- 0 cm

Vikt: – 0,6 kg

(Sedan strax innan förlossning totalt – 19,1 kg)

5 thoughts on “Andra veckans resultat

 1. Men jag förstår inte, 0,6 kg på en vecka är ju jättebra? Och alla dessa centimetrar bara på en vecka?! Jag åt och tränade också väldigt strikt när jag ville gå ner och jag gick ner i snitt 0,5 kg varje vecka i fem månader.
  Det är en sund och stabil nedgång som inte chockar kroppen. Rasar du för mycket i vikt kommer ju kroppen att sakta ner på förbränningen. Dessutom ammar du och jag tror att mjölken kan sina av att rasa för snabbt i vikt, är det inte så?

  Bra att du är nöjd men jag tycker att du borde vara VÄLDIGT nöjd… =) Kram

  • Jo, du har så rätt Rebecca! Antar att det är lite jobbigt nu när Elise är sjuk och jag väldigt trött och att det spelar mitt psyke ett spratt. Det är ju ett sunt tempo att gå ner i, såklart.
   Sen känner jag efter denna vecka att Om jag bara hade gått en timme till, inte ätit morot i köttfärssåsen osv… då hade det kanske varit lite bättre.
   Jag är nöjd. Tack för att du talar mig tillrätta! Kram

 2. Du är ju sjukt duktig som håller på att komma i form så fort efter graviditeten. Håller med Rebecca om att du ska vara väldigt nöjd. Det är ju en sund nedgång och vågen spelar ju mindre roll än måttbandet. Heja heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *