Att akta sig för lugnet

Med mindre än en vecka kvar till årets stora tävling går min tillvaro mest ut på att hålla mig frisk.

image

Det är ju inte utan att man blir lite sådär hypokondrisk… och jag stoppar i mig både vitaminer och örter som jag inte vanligtvis äter.

Jag har, som småbarnsförälder, ganska otippat hållit mig frisk under en lång period och därför är jag just nu ännu noggrannare än vanligt med att hålla mig borta från snoriga munpussar, hostningar i ansiktet och min handduk gömmer jag efter varje användning. Peppar, peppar!

image

Från och med imorgon börjar min semester och jag har redan börjat slappna av från stressen, som sig bör! Igår satt jag ensam med Undra en lång stund nere vid sjön och rikrigt kände hur rofylldheten fyllde min kropp. Såntdär är total avslappning för mig!

Samtidigt får man akta sig för att slappna av för mycket, det är då i alla fall jag blir sjuk! Så jag skyndade mig tillbaka till en barnaskara som plötsligt växt till ett tiotal och lika många hundar med och slängde snabbt ihop en rabarberpaj som efterrätt till kvällens grillning.

Den uppskattades av både vuxna och barn. Och en och annan byracka!

5 thoughts on “Att akta sig för lugnet

  1. Är inte själv en sån som blir sjuk när jag kopplar av, men jag vet ju andra som blir… Hoppas du slipper drabbas nu o får en skön semester o kan fixa loppet bra (vilket jag iofs inte betvivlar)!

      • Jag väntar fort på svar från senaste intervjun, hoppas få det denna veckan… Blir det positivt kommer sommaren garanterat bli toppen, annars ”tjuvstartade” vi med ett minnesvärt besök på Parken zoo i Eskilstuna på midsommardagen. Barnen är lediga 8 v från idag. Skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *