Augustiäventyr – Sommarfest

Jag och Elise på sommarfest i skärgården

Jag och Elise på sommarfest i skärgården

Vi hade tur att sommarfesten blev flyttad en helg framåt i augusti, det innebar att vi kunde komma! En fin man på Militärpappans fartyg anordnar varje år en sommarfest för sina vänner med familjer vid sin sommarstuga i Karlskronas skärgård. Vi var många vuxna och kanske ännu fler barn som träffades på ön denna soliga eftermiddag i augusti.

Festfixaren bjöd på välkomstdrink och vi minglade runt lite bland folket som var där. Många av dem hade jag träffat förut medan endel ansikten var helt nya för mig. Jag träffade en del riktigt goa och trevliga människor som jag hoppas på att snart få träffa igen i något annat sammanhang!

Vi blev bjudna på fika med tårta och bullar och efter det var det lekar och tävlingar i olika former. Vårt lag förlorade fett, men vi hade i alla fall roligt! Framåt kvällen grillade alla sitt medhavda kött och till det serverades smaskiga tillbehör som såser och sallader.

Somrigt fikabord!

Somrigt fikabord!

Barnen var i alla åldrar och de underhöll varandra med lek och bus. Thumpa hade som vanligt med sig gitarren och blev snabbt popular på barnens filt i gräset. Mysigt!

Elise hittade snabbt en flicka som mer än gärna tog hand om henne - Viola!

Elise hittade snabbt en flicka som mer än gärna tog hand om henne - Viola!

Viola och Elise

Viola och Elise

Vi hade lämnat hunden hemma och det blev dags för oss att åka hem i samma stund som Elise skulle sova för natten. Hon fick sin välling i bilen där hon satt i pyjamas och somnade med flasken i handen. En härlig eftermiddag för hela familjen som jag hoppas att vi får möjlighet att göra om fler gånger!

Militärpappan och Elise på sommarfest i skärgården

Militärpappan och Elise på sommarfest i skärgården

3 thoughts on “Augustiäventyr – Sommarfest

  1. Vilka fina bilder, va jätte kul och ses =) Viola pratar fortfarande om Elise, hoppas vi ses snart igen. Kramar Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *