Award

Jag har fått en award från Eleonore. Tack! Jag uppfyller dock inte kraven eftersom antalet läsare är fler här, men det är ju inte lätt för henne att veta. Dock bestämde jag och Eleonore att jag ska skicka den vidare och jag gör det till tre bloggar som jag inte heller vet hur många läsare ni har, men jag tror att de inte är över 100 om dagen. Vi får väl se!

Regler för Liebster Award:
Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de du valt ut, genom att du lämnar en kommentar i deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den personen som gav den till dem, och tre-fem av hans/hennes favorit bloggar med mindre än 100 läsare.

Jag skickar awarden vidare till:

Inga-Beatha och Mathilda Inga-Beatha är en smart, stark och snygg liten tjej på runt ett och ett halvt år. Henne och hennes kärleksfulla mamma får man följa med på vardagens upptåg. Mamma Mathilda har en speciell känsla för inredning och är dessutom slående vacker!

Lisa och hennes löpning Här får du läsa om en sann löpares träning och tävlingar. Hon sprnger galet mycket och sinnessjukt fort, den där Lisa. Ta dig en titt och inspireras eller förundras…

Hanna med Arvid och Astrid Hanna fotar vackra bilder, bland annat på hennes fina barn. Hon skriver under rubriken Vardagsliv och du får absolut inte missa helgens festmåltider som alltid ser lika läskande ut!

Ta er en titt, vet jag!

One thought on “Award

  1. Gulliga du! Det var fina (mindre sanna) ord om mig 😉

    Jag är nyfiken på Er sommar? Tänker ni resa någonstans med Elise? Har Ni semester tillsammans? Nu känns så där härligt spontana gällande resande. Det har jag förstått via bloggen. Önskar jag vore mer sådan.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *