Axplock från Pride-festivalen

Jag har jobbat ett par dagar på Stockholm Pride och det är andra året i rad som jag gör det. Jag måste säga att jag fullkomligt älskar det där stället! Vilken stämning!! Jag har aldrig upplevt något liknande! Så mycket kärlek, förståelse och öppenhet. Just love it! Åk dit!!

image

Ett axplock av saker som hände mig igår:

* Jag fick chansen att träffa en härlig DragQueen och kände mig genast så opiffad, trots lite mörkare ögonskugga än vanligt. Jag låg i lä, kan man säga…
* En för mig okänd kvinna stannade mig för att säga att hon tyckte jag var snygg. Tack!
* En annan tog miste på mig och Tilde De Paula. Känns helt okej. Både för mig och Tilde, tänker jag mig…
* Jag fick höra att man ser på långt håll att jag inte är lesbisk. Men hallå, hur ser man det? Jag fick sedan veta att ett vant öga ser sånt. Själv fick jag veta lite mer om mitt så kallade blinda fönster i teorin om Johari. Fantastiskt!
* I kinkykvarteret kunde man testa att bli smiskad. Jag valde att inte. Men tittade på en stund. Han med piskan verkade så himla härlig och genuin så jag skulle gärna tagit en fika och lärt känna honom lite! Men valde även där att inte fråga.
* Dessutom har jag under dessa dagar fått förmånen att träffa flera fantastiska kollegor från Försvarsmakten som jag aldrig stött på förut. Tacksamhet är bara förnamnet!

Vi avslutade Stockholmsvistelsen med en mindre shoppingtur i city och drar nu vidare på vår roadtrip genom Sverige. Nästa Högsby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *