Bara jag och träning

Natalie och Melvin kom förbi ett par timmar i förmiddags och förgyllde vår dag. Trevligt! Militärpappan och Elise åkte vid lunch och sedan dess har jag varit ensam. Jag inledde min ensamtid med att vila med en bok och tänkte att jag såklart skulle somna, men icke! En timme läsning senare tog jag mig ut på en promenad till affären några kilometer bort och för säkerhets skull tryckte jag ned en tjuga till bussen i fickan, man ska aldrig lita på en höggravid kropp, har jag lärt mig. Promenaden gick bra så jag knatade på hem igen och lagade mat till ljudet av musik. Vilken lyx att kunna lyssna på annat än Lilla snigel och Bäbä vita lamm!

Jag lagade kyckling i ugnen med massa vitlök, det gäller att passa på(!) och fräste lite Frökenfarmor-odlade vaxbönor samt slängde ihop en gudomlig sallad på babyspenat, machesallad, granatäpple och lite honungsmelon! En middag proppad med protein, vitaminer och antioxidanter!

Dagens middag!

Dagens middag!

När jag scrollade igenom facebooksidan som Losfan startat för sin challenge kunde jag inte undgå att bli enormt peppad av alla brudar som hänger där. Fatta nu är vi över 200 personer anslutna till gruppen! Jättecoolt och enormt peppande! Jag hade i alla fall bestämt mig för att 90 minuters promenad fick räcka för idag men hade uppenbarligen massa energi över så jag stack ner i gymmet (källaren, ni vet!) och körde ett pass Ben, Rygg, Biceps, Mage på 30 minuter. Härligt!

Dagens pass:

Ben: Knäböj 2 x 20 reps + Tåhävning 2 x 20 reps + Höftlyft 2 x 20 reps.

Rygg: Enarmsrodd 2 x 20 reps +Raka Marklyft 2 x 20 reps + Rodd 2 x 20 reps.

Biceps: Alternerande bicepscurl 2 x 16 reps + Isolerad/fokuserad(?) bicepscurl 2 x 16 reps.

Mage: Plankan 2 x 1 min + Hälsande hunden m bålrotation 2 x 16 reps.

Körde allt med minimal vila och allt kändes bra! 

Imorgon väntar plugg och mera träning! Hoppas ni haft en fin dag?!

5 thoughts on “Bara jag och träning

  1. Ja gissa om jag har blivit galen varenda gång nåt behövt städas upp! Men det gick bra med muffinsen faktiskt så det tar jag som ett tecken på att otursförföljelsen är över för denna gång =)
    Tack och kram tillbaks!

  2. Wow! Jag är faktiskt imponerad och jag är också lite sugen på att hänga med i facebookgruppen bara för att skaffa mig lite jävlaranamma för att komma ut i svängen sen. Eller ja, så fort jag slutar jobba faktiskt, för jag är så nedrans mörkrädd så några promenader blir det inte kvällstid.

    Och du… det där håret. Det vore väl en sak om det inte var en stor hårboll så fort hon lutat sig mot något. Som man måste ha spraybalsam och en grovtandad kam i närheten för att reda ut vareviga dag. Och om hon inte var håröm som sin mamma. Tycker ju synd om henne som man får slita och dra i håret för att få ut tovorna, så det är nog säkrast att klippa det kortare igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *