Ben och bål i trädgården 

Här kommer mitt pass som jag körde i trädgården under förmiddagen. Fokus på rygg, mage och lite ben. Som ni ser har jag inte mycket vikt och det är för att min kropp sakta behöver vänja sig vid styrketräning då jag har lite utmaningar med både höft och rygg. Vill du köra tyngre så går det utmärkt att lasta på vikter. Kontrollerade rörelser och kontakt med inre magmuskulaturen. 

Som bildernas layout skvallrar om är det tre block. Ett block i taget och tre varv på varje block, körde jag idag. Mellan varje block och som uppvärmning hoppade jag studsmatta med Tilia. Svettigt och pulshöjande! Passet tog strax över en halvtimme. 

Block 1:

Knäböj med kick *20, varannat ben

Sumosquats med axelpress *15

Rodd i planka *12 per sida

Block 2:

Utfall med vridning *12, ett ben i taget

Rodd med stång *20

Superwoman *12 per sida

Block 3:

Rumplyft med ett ben *12 per sida, ett gen i taget.

Planka med fötterna på gunga *30 sekunder.

Liggande rotationen, tummen högst *20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *