Ben- och bålträning i trädgården

image

Medan Militärpappan klippte häcken hann barnen och jag med många saker. Vi har en lång häck! När tre plåtar med fröknäcke stod på gräddning i ugnen körde vi ett träningspass i skuggan på baksidan.

Det fick bli ett pass med fokus på ben och bål och idag körde jag i Tabata-form. Jag hade sex stycken övningar och gjorde en i taget i varsin tabata. I tabata jobbar man i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder, åtta gånger. Detta blir 4 minuters träning per övning. Så passet tog alltså mindre än en halvtimme. Såhär körde jag:

1. Utfallsgång med armarna rakt upp
2. Hitlers hund
3. Knäböjsgång
4. Höftlyft
5. Baklängesutfall
6. Plankan

Kör hårt! Och glöm inte att dricka mycket vatten i värmen!

2 thoughts on “Ben- och bålträning i trädgården

  1. Hej!
    Jag gillar verkligen dina pass och brukar faktiskt titta in och kolla om jag hittar något som passar. Så jag är glad att du delar med dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *