Bland björnar och mössor

Vi lekte och sjöng Björnen sover igår och Elise var björn såklart! En snäll björn för hon jagar inte oss mot slutet på sången som jag levde i tron om att man ”skulle” göra. Hon skrattar en stund istället och säger sedan bestämt ”Me!” och så gör vi det igen och igen och igen.

Ett paket från släktingar i Danmark damp ner i brevlådan och inuti det hittade jag fina stickade presenter. Jag älskar stickat! Barnen fick varsitt par raggsockor ocg Tilia även två vackra mössor. Här ser ni en av dem. Så otroligt vacker!

4 thoughts on “Bland björnar och mössor

  1. Varför har de så fina kläder i Danmark för? Det är ju ändå inte riktigt rätt tycker jag.

    Ja, fast just det där lugna föräldrar ger lugna barn måste jag lära mig att ta i mer av ockås. Speciellt när ungen trotsar. Men det märks såklart skillnad och jag är glad att jag lärt mig att vara avslappnad, för situationer blir inte lika jobbiga då.
    Läste din kommentar precis när jag skulle stega in på Apoteket och köpa alvedon åt minibebisen (3-månaders vaccination idag – bäst att vara förberedd) så jag slet åt mig en burk MittVal Kvinna och slukade genast två. Hoppas faktiskt få lite av en boost från den, för jag är alldeles för trött och seg för att det ska vara vettigt känner jag. Energin måste komma tillbaka… Nu kör jag på tröttheten istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *