Dagarna som går

image

Vi håller på att rensa lite här och var i huset och barnen springer in och ut genom altandörren, badar i sin lilla pool, äter frukt i soffan och busar med oss och varandra. Och blir vansinniga emellanåt, som när jag vill bära mina kläder själv och inte låna ut dem till min treåring, eller när en väldigt hungrig ettochetthalvtåring plötsligt märker att mangon är slut på tallriken.

image

Ikväll kom Finaste grannfamiljen över på en bit mat. Militärpappan bakade bröd och grillade kött. Jag trädde grönsaker på spett och kokade rödbetor som serverades med chevré och så blandade jag ihop tomat, mozzarella och basilika till en härlig sallad. Två grillsåser tillverkades med men som vanligt glömde jag att smaka.

Fantastiskt trevligt att ha Finaste grannfamiljen här och barnen höll låda till vi skiljdes åt strax innan 22! Glada barn kvällen igenom. Helt underbart och ganska otippat. 

image

I övrigt träffar jag vänner, en del har jag inte ens pratat med på vad som känns som evigheter, men det spelar ingen roll för oss. Vi börjar enkelt där vi slutade sist utan några hinder eller svårigheter med det. Jag har inget behov av ytliga bekantskaper i mitt liv, utan jag vill ha fina, nära och fantastiska vänner som jag kan dela allt med! Såna har jag flera stycken av och jag är så tacksam för det!

2 thoughts on “Dagarna som går

  1. Låter som ni har sköna familjedagar och så härligt det är med sådana vänner att man känner direkt att man kan ta över där man slutade =D

    Tack så rar du är och vad roligt att du kände på dig, men ibland gör man det bara man får en känsla sådär. Hihi ja äntligen, så nu får vi hoppas att allt går bra, i dec är det beräknat och jag går in i vecka 20 på lördag =D
    kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *