Dagen efter

image

Tilia och jag åkte in till Scandic för att äta hotellfrukost efter en natt med inte överdrivet mycket sömn. Men vi är pigga och glada ändå och i synnerhet om man jämför med Militärpappan som fortsatte sin kväll efter restaurangbesöket tillsammans med sina vänner som vi sprang på när vi var på väg hem igår. Eller kvällen, natten och halva morgonen kanske stämmer bättre in…

Oavsett så tvingade jag med honom för att äta frukost även om jag i efterhand kan tycka att 95 spänn för en halv fralla och ett glas juice är lite väl saftigt…

Nu har vi med vännen vars soffa han lånade i natt och tillsammans ska de sätta upp duschen i vår nyrenoverade källare. Vi är långt ifrån klara men en sneak peek kan jag bjuda på i eftermiddag!

6 thoughts on “Dagen efter

    • Det var värt det tycker jag, för mig som åt var det inget högt pris… Lite värre för bakis-pappan… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *