Dagens kost- träningsdag

Idag har jag alltså tränat styrka och inte vilket styrketräningspass som helst, utan ett nytt tillsammans med min PT. Hon kör verkligen skiten ur mig och sedan vi körde tillsammans i Söndags har jag knappt kunna röra mig! Jag vågar mig till och med på att säga att jag aldrig i mitt liv haft så ont i min kropp, orsakat av träning, som jag har haft sedan dess. Igår, tre dagar efter passet, hade jag fortfarande svårt att schamponera mitt hår! Jag får liksom inte upp armarna över huvudet… Ikväll körde vi rygg och biceps och jag var laddad till tusen! Det behövdes.

Min kost idag ser lite annorlunda ut från igår, dels för att inga oväntade saker dykt upp utan allt gick som planerat och dels för att jag verkligen fokuserat på att äta idag för att orka passet nu på kvällen.

Jag är en sådan människa som ofta har svårt för att få i mig all mat jag är i behov av, så under alla måltider idag har jag verkligen fått trycka ner det sista från tallriken. Kanske inte jättekul men ack så nödvändigt! Jag vet att jag behöver energin!

Frukost, 09.00: 2 ägg, 1 port. havre- och quinoagröt, 1 grapefrukt, multivitamintablett samt zink. Vatten med citron.

Lunch

Lunch, 12.00: 200 gram kyckling, 1,5 dl kamutvete, vitlöksstekt zucchini, massa bladspenat och tomat. Citronvatten.

Mellis 1, 14.00: 6 msk keso, 1 äpple. Vatten och te.

Middag, 16.00: 2 dl köttfärssås, 2 dl couscous, massa bladspenat och tomat. Citronvatten.

18.00 TRÄNING styrka, 55 min!

Mellis 2, 19.30: Proteinshake på vassleprotein blandat med kesella och frysta bär. En kaffe latte.

Proppmätt, var ordet. Enligt min PT borde jag även trycka ner två(!) bananer efter vårt styrkepass, men där gick min gräns. Jag får helt enkelt inte ner mer idag. Kalori-intaget idag har legat på strax under 2000 och så tränade jag bort ca 300 av dem. Energifördelningen på dagens kost: 40E% Protein, 40E% Kolhydrater och 20% Fett.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *