Dagens outfit

image

Inleder min första jobbedag med ett litet efterlängtat nosejob. Ombytt och färdig ligger jag nu på britsen och inväntar läkare, lokalbedövning och skalpell. Yay!

Ringde jobbet och meddelade att jag ska ta bort lite polyper i näsan och kommer in först under eftermiddagen. Sen läste jag igenom informationen från sjukhuset där det stod att sjukskrivning 7-14 dagar är vanligt förekommande. What?! Två frågor: Vad ska de göra med mig här i operaionssalen egentligen? Varför valde jag min vitaste bh just idag?

Dessutom är det sjukt mycket mer slitsamt och innebär större risker att vara hemmamamma än officer, så vi får se hur det hela slutar. Det kommer dock inte beredas möjlighet att se mig arbeta i uniform och en tampong i varje näsborre. Idag.

10 thoughts on “Dagens outfit

  1. Justdet där gjorde Storebror i fredags o han skulle vara hemma från dagis 2 dagar, för att ta det lugnt. Det har gått förvånansvärt bra! 😉
    Hoppas allt går bra för dig!

    • Låter lovande! Att gå på förskola är sjukt mycket mer slitsamt än att arbeta som officer, det är då ett som är säkert!

      • Han blödde litegrann direkt efter, men inget mer sen. Fast ni kanske inte tar bort på samma ställe? Han hade en körtel bakom näsan (adenoid, fast vanligtvis kallat polyper) som de tog bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *