One thought on “Den där Zack

  1. Sjukt stadig bebis! Jag ska förresten testa Tabata intervaller med löpningen ikväll. Men tänkte göra det lite lättare för mig med att placera mig framför en backe. För jag har så svårt att ta ut mig max på raksträcka. Lättare att ta i uppför, för då måste man ju ta i för att komma nån vart, typ. Jag måste bli bättre på intervall träning. Nån gång…

    Alltså om yrken, vi har väl lite halvt känsliga yrken egentligen och när man har en blogg där det finns så mycket info så säger jag aldrig nått om vad vi gör på dagarna. Jag har väl inte så himla konstiga saker för mig som är nationalekonom, men annat med min man. Vi kommer båda i kontakt med så mycket knasbollar i yrket som man inte vill ska kunna trilla in på ens blogg!

    Hoppas du får lite träning avverkad i helgen så självförtroendet får vara på topp. Jag har stora planer på att kunna träna flera gånger för en gångs skull, hoppas hoppas det blir så. Kanske lyxar till det med en tur till gymmet, jisses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *