Det närmar sig…

Nyheterna Blekinge

Ikväll är vi med i TV4 Blekinge om Kustjagaren. Militärmamman Sofia och jag springer i par här och (jag) pratar på bred Karlskronitiska om vad tävlingen innebär för mig.

Nu är det bara fem dagar kvar… på lördag gäller det!

Videoklippet är knappt två minuter långt och du kan se det HÄR!

 

12 thoughts on “Det närmar sig…

  1. Det ser ju nästan roligt ut! Fast inget jag tänker ge mig på 🙂 Har en kusin som oxå är med, ska bli kul att följa er båda. O så måste jag ju säga att det är härligt att höra lite hemmadialekt, både här o ifrån radioklippet.
    Kör hårt på lördag, jag hejar på dig!

  2. Wow, hoppas att det går bra. Såg ut som stranden var där jag brukade tillbringa somrarna när jag bodde i Karlskrona. Åh vad jag saknar denna stad. Så underbart vacker!

  3. Vad roligt att se dig i rörligt format 🙂 Jag är sugen själv, det går ju lite sådana där ”från ö till ö” lopp även i stockholms skärgård. Men det är en sak jag alltid funderat på, måste man crawla?

    • Det är en fördel att crwla då det både går snabbare men framförallt för att man bara kan ligga med benen så de får vila. Bensparkar som grodsim tar mycket energi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *