En annan fredagsfeeling

image

Militärpappan är på fiskehelg med Militärkompisarna så jag och barnen bakade nyttigare chokladbollar efter förskolan och bjöd min mormor och morfar på när de kom på besök en stund under eftermiddagen. Det kan ha varit så att jag var den enda som fann dem ätbara. Fast de ÄR goda! Jag hade köpt fika till de andra på Systrarna Lindkvist, stans gulligaste (och dyraste) fik! Vi satt i solen på altanen och hade en allmänt härlig stund tillsammans.

Vid läggdags kände jag för att vara ute mer i vårens härliga luft och packade därför ner barnen i vagnen, tryckte på ett gammalt Sommarprat i öeonen och gick i lite över en timme. Helt fantastiskt! Luften, doften, himlen, sopade gator, fågelkvitter och spritt i benen!

Barnen somnade gott tillslut och jag ägnade kvällen åt att packa deras väskor. Imorgon ska de iväg en stund medan jag ska på bal. Så jag har stått här i valet och kvalet mellan vilken klänning jag ska bära och Elise och Tilia har tittat förundrat, bett mig snurra flera varv och boostat mig genom att tala om hur vacker jag är! Vacker är ordet hon använder min fina stora flicka. Och då gör min lilla goding det med, för hon gör nästan jämt som sin syster!

Det blev en fredagskväll med klänningsprovning, dammsugning, fröknäcke och te, bloggande, promenad och trevlig reflektion i tystnaden. En fredagskväll hemma hos mig! Livet.

2 thoughts on “En annan fredagsfeeling

  1. Ser fram emot balbilder! Ha en jättekul kväll (själv hoppades jag alltid att få gå på någon av kadettbalerna, men kanske skulle jag ha satsat på att bli kadett själv istället för att vänta på att någon skulle fråga om jag ville bli dejt! 🙂
    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *