En annan kärlek

image

Bland det bästa med mitt jobb är att jag får möta många nya människor och får förmånen att ta del av delar ur deras verklighet.

Idag var sista dagen på en av höstens kurser och det är med vemod jag släpper taget om detta gäng. Vilka fina killar jag fått förmånen att utbilda! Så kloka, ambitiösa, öppensinnade, stentuffa och mjuka på samma gång!

Jag är nästan kär i allihopa!!

Ibland krävs det tårta. Idag var en sådan dag.

2 thoughts on “En annan kärlek

  1. Det är rätt härligt att möta andra människor, lite sorgligt att ta avsked ibland, men man vet aldrig när man möts igen.
    Nu har jag fått börja med praktik via Af o Academicum, på min näst högst listade arbetsplats. O det bara två veckor efter att min ”agent” började söka! Nu ska jag få lära mig mikrobiologiska metoder på lab, spermiemorfologi, assistera lite i kostallet när det är försök o en massa andra spännande grejer! Den här hösten kommer bli bra! 🙂
    O så är det så härliga färger ute med, kan det bli bättre?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *