En dag i bilen

image

Sitter i bilen på väg mot Karlskrona. Regnet öser ner och Elise sover gott i baksätet. Vi ska i princip bara hem och vända, packa regnkläder inför helgens kommande kräftfiske, duscha och hämta en nyckel till ett hus med katter som vi ska se till i veckan. Sen åker vi vidare till Tjurkö för att fira Mormor som fyller år idag.
Ikväll far vi tillbaka till Småland igen. Trevligt!
Jag har även lovat att ta med lite kläder från min garderobsrensning till Militärpappans ”småkusiner”, 12 och 14 år gamla. Roligt om kläderna kommer till användning! Hoppas att något faller dem i smaken och passar i storlek.

4 thoughts on “En dag i bilen

  1. Hej hej! Idag tänkte jag på er Frida och att mn semester är snart slut och jag vi måste få ihop en fika:-) Pussa så mycket Elise från mig och hälsa maken, så klart! P.S Hoppas vädret vänder s Ni slipper åka i regnet! Kram!

    • Hej! Kronan sulky är liten i sin klass, tror den bara blir 90 cm i fullt liggläge, om jag inte minns fel. Hos farmor och farfar har vi en gammal vagn som de köpt till oss på blocket, en Carena. Den är bra mycket större, både på bredden och på längden, så hon har mer plats där. Jag upplever dock att vår Kronan sulky är tillräcklit stor för oss. Den är så smidig! Jag gillar gunget i den även om det inte är som i den gamla Carenan, men betydligt mer än i vår Babytravel Milano!
      Just nu sitter Elise med sina ben rakt ut, men med tiden hon blir större kommer hon nog att vilja sitta med dem lite nedåt, mer i 90 grader, du vet. Då blir den ju automatiskt lite större, inbilar jag mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *