En endaste…

image

Ja, en endaste dag räckte att vara på förskolan för att bli genomfökyld! Stackars Elise har stundtals skrikit hysteriskt i natt. Idag är hon glad med rinnande näsa, röda glansiga ögon och hostar gör hon bara nattetid.

Jag är i alla fall glad över att det är en förkylning och inte kräksjuka. Och idag kommer Syster Yster!

6 thoughts on “En endaste…

  1. Stackars Elise! Kan inte vara lätt att hosta och inte kunna andas för allt snor. Hoppas det lägger sig till helgen så ni får en fridfull påsk i alla fall!

  2. Hoppas hon redan mår mycket bättre och inte påsken blir förstörd! Ja, usch – den där kräksjukan går jag och grämer mig för. Känns som att vi måste få en omgång till innan vintern är förbi eller nåt. Nere i spiralen heter det nog.. 😉
    Jag blir så impad av dina träningsintervaller här bredvid hela tiden och det kryper i kroppen på mig att komma igång. Ändå sitter jag fast i soffan. Visst, idag kan jag skylla på en ond tå som gör att jag inte kan gå ordentligt på foten. Men alla andra dagar. Ställde mig faktiskt på vågen idag och insåg att jag väger -5 kg från inskrivningen. Det är ändå bra. Nu behöver jag bara omfördela vikten och skaffa muskler istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *